Veckans Filmer #13

 
 
Jag har alltid varit så imponerad av spelet assassins creed och velat spela det själv, men eftersom jag suger på denna typ av spel så har jag låtit bli. haha. När filmen kom ut däremot var jag tvungen att se den! Både Filip och jag gillade den och eftersom F har sån bra koll på spelet så fick jag även lite bakgrundsfakta igenom filmen. Otroligt spännande med häftiga scener.
Betyg 8 av 10
Trailer hittas här!
 
 
Som jag grät åt denna! Det var någon annan som tipsade om den men jag kände lite att jag kommer tycka den är fantastisk eller dötrist, men valde till slut att chansa. Och vilken film det är. Så otroligt gripande och fantastisk. Jag höll mina ögon torra ganska långt in i filmen, med några scener där det kom en tår. Men på slutet var det kört, jag grät floder. Att det dessutom är baserat på en riktig historia gjorde bara att jag böla ännu mer, haha. SE DEN!
Betyg 10 av 10
Här hittar ni trailer!
 
 
Denna har jag velat se ett tag, men var först inne på versionen som Ashton Kutcher är med i. När sen denna gick på tv så fastnade jag direkt. Steve Jobs är ju en helt fantastisk man och att få se hur han nådde sin framgång är väldigt fascinerande. Det är en väldigt intressant och fin film!
Betyg 7 av 10
Trailer finnes här!
 
xx, Madeleine
 
 
film - filmer - filmtips - movie - movie tips - movies - tips - veckans film - veckans filmer - veckans filmtips