My Birthday Wishlist

Hej vänner! Jag kan faktiskt inte förstå att jag fyller år på söndag. Jag har tappat lite tidsuppfattning och blivit dagsvild sen jag flyttade till Shanghai. Men som sagt fyller jag år på söndag, 26 hela år! Det känns inte som en lika stor grej att fylla år längre, så när mamma kom och fråga vad jag önskade mig fick jag verkligen tänka efter. Man köper ofta det man vill ha och behöver själv, men dessa saker kom jag på efter noga överläggande med mig själv. För får jag det inte i present kommer jag garanterat att köpa det själv inom en snar framtid :)
 
1.Polaroidkamera // 2.Hårtork // 3.Klänning // 4.Passfodral // 5.Foreo // 6.Bok // 7.Bok // 8.Bok // 9.Byxdress // 10.Klänning // 11.Bodyscrub
 
- En polaroidkamera. Det börjar bli mer och mer populärt har jag märkt, men i Kina är det på en helt annan nivå. Du hittar dom överallt!
- Hårtork. Jag har haft en liten resehårtork i flera år, en sån man kan fälla ihop! Sjukt smidig, men den är nu nerpackad någonstans i Falun och jag skulle behöva en lite större.
- Kläder. Min garderob har inte uppdaterats på ett bra tag, och dessutom börjar värmen komma till Shanghai så lite mer vår och sommarkläder skulle behövas.
- Passfodral. Detta har jag varit sugen på ett tag men tycker de flesta ser så jäkla plastiga ut. Så hittade jag detta där man kan "gravera" sina initialer. Stilrent och snyggt!
- Foreo. Den här lilla skönheten har jag suktat efter länge. Jag har en ansiktsborste jag brukar rengöra med, men borsthuvudena blir ju snabbt äckliga. Denna i silikon skulle därför passa där jag slipper oroa mig för alla bakterier.. hua.
- Böcker. Mitt lässug går ju i vågor under året och nu är det dags igen, så lite uppdatering i bokhyllan skulle uppskattas.
- Bodyscrub. Rituals är nog det märket jag tycker är bäst på bodyscrub och duscholjor. De luktar fantastiskt och gör under för huden! Så en liten burk med bodyscrub skulle sitta fint.
 
Är det något på min lista ni också skulle önska er? 
xx, Madeleine
 
birthday - gifts - wishlist