TBT: Gymnasiet 2007-2010

Hej älskade ni! Jag tyckte det vore kul med en liten throwback thursday, så varför inte se tillbaka på min gymnasietid? haha. Min lillasyster tar ju studenten nu i sommar (sju år sen för mig!!!) så jag tyckte det vore kul att se tillbaka på åren jag hade i gymnasiet, som estet! Jag kan utan tvekan säga att jag hade tre fantastiska år i världens bästa klass. Vi hade så jäkla kul!
 
 
 
Jag och Gustaf. Jag, Hilding och Gustaf var en liten trio under vårt sista år på gymnasiet tror jag som hade så jäkla kul ihop. haha. Jag har en drös med bilder från våra äventyr som aldrig kommer få se dagens ljus! 
 
 
Jag och bästa vännen Hilding! Denna fantastiska kvinna förgyllde min tid på gymnasiet.
 
 
Jag och fantastiska Sara! Ännu en fantastisk kvinna och nära vän som verkligen har ett hjärta av guld! 
 
 
Vårt klassfoto sista året då man får ploja lite. Vi hade tema vatten så jag och Sara var fiskar, ser ni oss? Vi misslyckades nog lite för man ser inte riktigt vad vi ska föreställa. Bäst var mimmi som var utklädd till räka, haha. Och Albin och Johannes hade med sig färsk fisk som de höll i.. hua.
 
 
En av alla hemmafester hos Johannes. Han hade de bästa festerna och vi hade alltid så jäkla kul! 
 
 
Här har vi precis haft vårt utspring och Bella mötte mig! Jag grinade så jag var helt röd i ansiktet. haha. Ett fint avslut på tre fantastiska år!
 
 
På valborg har vi mösspåtagning enligt traditionen och då är det även tradition att alla har på sig sina overaller och möts i en park för fest och kalas! 
 
 
Albin och jag :)
 
 
Jag och Sara på vårt studentflak! I stockholm hyr klasserna vanligtvis ett flak som de efter utspringet åker runt på kring stan, häller öl på varandra och festar. Här har vi precis klivit upp på flaket och är redan dränkta i öl! haha. 
 
 
Jag på tunnelbanan. Jag minns så väl denna snelugg som man kämpade med. haha. 
 
 
Som estet gick jag självklart på dans. Här hade vi uppträdande i skolans aula! Jag tror vi var flygvärdinnor och passagerare.
 
 
Och som estet måste man självklart vara med i spexet. Här hade vår klass ansvar för julspexet och jag fick vara  en fjortis från SAM. haha.
 
 
Ännu ett uppträdande, här dansade vi till en omgjord version av Michael Jacksons låt Thriller där vi var nördar som tog över! 
 
Hoppas ni tyckte detta var lika kul som mig. haha. Vill ni har fler TBT får ni kommentera?! :)
xx, Madeleine
 
 
estet - gymnasiet - tbt - throwback - throwback thursday - thursday