Veckans Filmer #10

Hej fina ni! Nu är jag tillbaka i Sverige, men jag glömde tyvärr lägga upp dessa filmtips till er i fredags, så de kommer idag istället :) Trevlig söndag på er! 
 
 
Denna omtalade film fick jag äntligen tummen ur och såg. Jag har hört ganska blandade recensioner om den, men mest positivt. Och när vi dessutom hittade den i videobutiken i Kina kunde jag inte låta bli. Den påminner som sagt lite om Forrest Gump när han berättar om sitt liv och man får se återblickar från historiska händelser. Men samtidigt är hans personlighet så himla mysig och speciell på sitt sätt. En väldigt mysig film blandat med skratt.
Betyg 8 av 10.
Och här hittar ni en trailer till filmen.
 
 
 
Jag har velat se denna så länge då jag är ett stort fan av Jennifer Lawrence, och nu var det dags. Den är väldigt fin på sitt sätt då hon försöker ta hand om sin familj så gott det går och samtidigt följa sina drömmer och det hon brinner för. Det är många härliga karaktärer med och det är en härlig drama med lyckligt slut helt enkelt :)
Betyg 7 av 10
Här finns trailer.
 
 
 
Den här filmen snubblade vi över lite av en slump. Jag hade inte hört något om den innan men Filip tror jag visste lite mer. Vi slog iallafall till på en myskväll med denna film i fokus och den gav ännu en ny version av alla alien filmer som finns där ute. Den var väldigt intressant och många scener kändes enligt mig väldigt trovärdiga i det att jag skulle föreställa mig att det kan gå till såhär om vi skulle få besök av aliens idag. MEN efter många typer av alien filmer så har man liksom skapat sig sin egen bild av hur de kan komma att se ut, och detta var ännu en ny version, men som tyvärr inte passade i mitt huvud. Trots detta var den spännande.
Betyg 6 av 10
Trailer till filmen finns här.
 
xx, Madeleine
 
 
film - filmtips - movie - movie tips - tips - veckans filmer