Veckans Filmer #11

Hej på er!! Jag trodde nog inte att tiden skulle gå så fort här hemma men jag har insett att jag har fyllt mina dagar till bredden så jag knappt hinner med. haha. Nu är det redan fredag och dags för lite filmtips. Hoppas ni får en härlig start på helgen!
 
 
Alltså, som vi väntat på denna. haha. Jag är ju så svag för animerade filmer och då av Disney och Pixar. Den här var precis så mysig som jag hoppades och precis i den Disneyanda som filmerna brukar. Tyvärr verkade Filip ha väntat sig något helt annat och blev så frustrerad när det var sång efter sång efter sång. haha. När man tänkte på det så sjöng dom verkligen heeela tiden. Men det är ju disney, det brukar vara så. Den var iallafall otroligt mysig!
8 av 10
Här hittar ni trailer till filmen.
 
 
 
Två av mina favoritskådespelare, ni kan ju gissa om jag hade höga förväntningar?! Det var en väldigt spännande story, väldigt fin och samtidigt sådär jobbig eftersom jag alltid funderar på hur jag hade reagerat i samma sits. Jag skulle nog säga att den även passar att se med pojkvännen :)
Betyg 8 av 10
Trailer finns här.
 
 
 
Egentligen är storyn inte speciellt bra i denna (eller de tidigare) film då mycket upprepas. Skådespelarna är inget märkvärdigt och effekterna är inte heller något att hurra för. Så varför har jag med den som tips kanske ni undrar? Jo för jag har en grej för underworld och dessa filmer. Jag tyckte de första filmerna var så otroligt coola, Kate Beckinsale är ju så snygg och vampyrer och varulvar har ju alltid varit en trend. Så är ni som mig kommer denna falla er i smaken, men har ni inte gillat de första filmerna ska ni inte se denna. haha.
Betyg 6 av 10
Här hittar ni trailer.
 
xx, Madeleine
 
 
film - filmtips - fredag - fredagsfilm - movie - movie tips - tips