Veckans Filmer #12

Hej älsklingar! Den här helgen känns lite vemodig faktiskt, jag fyller ju år på söndag och det är skönt att få möjlighet att vara hemma och fira med familjen, men jag saknar ju Filip. Hade varit så fantastiskt att få ha honom här, men nu är det inte långt kvar tills jag är tillbaka i Shanghai hos min älskling!
 
Här kommer iallafall veckans filmtips som jag hoppas ni kan hitta lite inspiration bland :)
 
 
Jag vet egentligen inte varför jag var så sugen på att se denna, men jag hade liksom bestämt mig att denna måste jag se. Jag gillade ju Southpaw (som ni hittar mer om här) så jag hoppades lite att denna skulle påminna lite om den. Och nog gjorde den det alltid, en sportfilm om boxning helt enkelt. Denna var även väldigt lik sina föregångare (Rocky filmerna) och hade en bra uppbyggnad mot slutet där jag kom på mig själv med att sitta och bita på naglarna av spänning. 
Betyg 7 av 10
Här finns trailer till filmen!
 
 
Efter att ha sett hundraåringen höjdes plötsligt mina förväntningar på de svenska filmer som kommit ut senaste tiden, och då även för denna. Jag tyckte tyvärr att den var lite för seg i början, men karaktärerna växer på en och mot slutet var jag fast. En otroligt fin och mysig film! 
Betyg 7 av 10
Trailer till filmen finns här!
 
 
Jag såg denna på flyget till Sverige och hade höga flrväntingar efter att så många pratat gott om den. Tyvärr var det för mycket musik/musikal för min smak. Kostymer och scenografi är otroligt kul att fokusera på i denna film, men tyvärr gjorde alla musikalnummer att jag tappade fokus några ggr. Borsett från det är den en fin film med bra story.
Betyg 6 av 10
Trailer hittas här
 
xx, Madeleine
 
 
creed - en man som heter ove - film - filmtips - lalaland - movie - movie tips - tips - veckans film - veckans filmer - veckans filmtips