Veckans Filmer #sweden

Hej älskade ni! Om mindre än en vecka flyger jag tillbaka till Sverige för att söka nytt visum och blir faktiskt kvar en hel månad för mys med mamma, träffa vänner och bara gosa med hundarna. Jag tänkte därför dela med mig av tre stycken serier som jag ser fram emot att se nu när jag kommer hem. 
 
 
1. Gåsmamman
Jag såg hela första säsongen i ett svep, så när jag såg att även säsong två kommit ut kan ni gissa min glädje. Den är så jäkla spännande och jag ser fram emot att få se hur de lagt upp säsong 2. Någon annan som sett första eller andra säsongen?
 

 
2. Mandelmanns Gård
Av vad jag hört om denna fantastiska serie så är den helt i min smak. Den verkar så mysig, men jag är lite rädd för att gå helt bananas efter och vilja flytta till och driva en bondgård. Jag kanske ska förbereda Filip för detta. hehe. Kommer tillbaka till Kina och berättar att om han vill gifta sig med mig måste vi bo på bondgård liksom!! 
 

 
3. SKAM
Eftersom jag bott här borta har jag helt missat denna serie, men inte hypen. Jag har sett alla uppdateringar och hur folk blivit som galna efter att ha sett denna serie, så ni kan ju gissa om jag ser fram emot att få hänga med och förstå vad allt snack är om. Är jag den sista som inte sett SKAM???
 
 Finns det några andra serier ni tycker jag ska se som visas på tv hemma i Sverige just nu? 
xx, Madeleine
 
gåsmamman - mandelmanns gård - serier - skam - sverige - veckans film - veckans filmer