Sunday movies

Idag är det söndag, och sista dagen på min semestervecka. Ska bli riktigt skönt att komma tillbaka till kontoret och bli sysselsatt igen. Man uppskattar liksom ledigheten lite mer då. Så för att njuta av denna söndag till fullo har jag är tre stycken tips på filmer som jag nyligen sett. Enjoy.
 
 
 
Chef - Denna är en riktig feelgood film så att säga. Handlar om en pappa med en otrolig passion för mat men som aldrig riktigt får chansen att visa vad han går för. Efter ett tag får han chansen att följa sin dröm och han tar sin son och sin bästa vän med sig. Riktigt mysig film. Får till och med mig att vilja laga mat, haha. 
 
 
 
Someone marry Barry - Den här komedin blev F tipsad om av sina föräldrar så vi passade på att se den. Otroligt rolig och en del igenkänning finns det. Det handlar om fyra kompisar som kännt varandra sen barnsben varav en av dem alltid varit clownen i gänget. Hans upptåg och förstörelse har nu drabbat dem även i vuxenålder och dem försöker då bli av med honom, genom giftermål. 
 
 
 
A million ways to die in the west - F tjatade ganska länge om att han ville se den här och till slut fick jag ge med mig. Den handlar om en kille som försöker vinna tillbaka sin flickvän genom att vara en riktig cowboy och utmana hennes nya pojkvän. Tyvärr råkar han ut för en del trubbel på vägen och bor även i en stad där folk dör som flugor av olika skäl. haha. En ganska sjuk komedi men den var bättre än jag väntat mig.
 
 
Hoppas iallafall någon av filmerna kan vara i er smak och att ni får en otroligt mysig söndag!! Puss
Movies & series | | Kommentera |
Upp