Filmtips vecka 39

 
Fredag! Vi har hela helgen proppad med äventyr, men är ni sugna på mys hemma i soffan har jag lite filmtips som kan passa. Enjoy!
 
 
 
Sicario
Genre: Action, Crime, Drama
IMDB: An idealistic FBI agent is enlisted by a government task force to aid in the escalating war against drugs at the border area between the U.S. and Mexico.
Betyg: 8 av 10
Den här filmen är en av dom jag haft på min lista ett tag och som jag velat se. Äntligen blev det av och det var värt väntan. En otroligt bra film och en ögonöppnare för hur myndigheter och lagens långa arm kan fungera runtom i världen. 
 
Unbroken
Genre: Biography, Drama, Sport
IMDB: After a near-fatal plane crash in WWII, Olympian Louis Zamperini spends a harrowing 47 days in a raft with two fellow crewmen before he's caught by the Japanese navy and sent to a prisoner-of-war camp.
Betyg: 9 av 10
Ännu en av dom filmerna jag haft på listan. Den här är så otroligt stark och fin. Extra plus att den är baserad på verkligheten. Jag får verkligen lära känna huvudrollen och vissa scener kom jag på mig själv att hålla andan nästan. Otroligt bra och rörande film.
 
Woman in black 2: Angel of Death
Genre: Drama, Horror, Thriller
IMDB: 40 years after the first haunting at Eel Marsh House, a group of children evacuated from WWII London arrive, awakening the house's darkest inhabitant.
Betyg: 6 av 10
Den här blev jag väldigt besviken på tyvärr. Jag tycker nämligen att första filmen är riktigt läskig och obehaglig, så jag hade nog lite för höga förväntningar inför denna. Den var fortfarande läskig men flera scener där jag ville gömma mig, men den gav inte alls samma ilande känsla längs med ryggraden som den första. En läskig film, men inte den läskigaste.
 
 
Jag hoppas ni får en härlig fredagskväll och njuter av helgen!
xx, Madeleine
 
Movies & series | film, filmtips, fredag, fredagsmys, movie tips, movies, sicario, tips, unbroken, woman in black | | En kommentar |
Upp