My evening at home

God kväll, eller god dag/eftermiddag enligt svenska klockan. Här har vi precis ätit middag och jag ska nu inleda en mysig kväll med bl.a. ansiktsmask och målning av naglar framför de sista avsnitten av "13 reasons why". Filip är iväg på fotbollsmatch med några vänner så jag passar på att varva ner här hemma med sånt han slipper vara delaktig i, hehe. Han tycker t.ex. inte om när jag målar naglarna för det luktar så stark enligt honom. Så här jäklar ska det målas ikväll kan jag tala om!!! 
 
 
Som ni ser på bilden ska det bli tvättning av ansiktet (Foreo samt Emma S ansiktsrengöring). Det ska bli en liten ansiktsmask där det behövs (Mario Badescu, whitening mask). Jag ska få bort lite påsar under ögonen (dessa pads köpte jag i HongKong). Jag ska avsluta med att torka ut lite finnar (Mario Badescu, drying creme). Sist men inte minst ska jag även bleka tänderna någon nyans (Crest, 3D whitestripes)
 
Och som jag nämnde tidigare ska det målas naglar så man nästan svimmar av ångorna här inne! Tjoho. 
Hoppas ni får en härlig onsdagkväll :)
xx, Madeleine
 
 
Everyday, Fashion & Beauty | beauty, blogger, bloglife, everyday, everydaylife, life in shanghai, lifestyleblogger, shanghai, spa | |
Upp