Hej på er älsklingar!! Hoppas att ni mår bra. Jag känner mig sjukt seg, men tror fortfarande det beror på värmen som råder här i Shanghai. Plus att jag har en sjuk träningsvärk som gör all rörelse olidlig. Vill helst ligga helt still hela dagen ;) haha 

I helgen åkte vi på födelsedags weekend till en liten stad vid namn Anji som ligger mer väst om Shanghai. Det tog omkring 3 timmar med bil dit och vi spenderade lördag till söndag där med 18andra fantastiska människor. 

Här är en fin groupie från bussresan dit! Jag sitter gömd bakom Filip ;)
Här är poolen mitt i vår lilla stugby
Hur fin utsikt var det inte?!

Vi bodde i en liten stugby uppe bland bergen och det var så fridfullt och vackert! Vi badade i poolen, "forsen" och tog det lugnt.

Här badade vi! Kan ni tänka er. Jag skulle lätt kunna sitta där i hela helgen ;)
I stort sett hela gänget :)
Jag och Filip tog en liten hike längs forsen, så fantastiskt!

Vi grillade, umgicks och hade en fantastisk helg. Det bästa av allt för mig var att få komma ut i naturen, även bara för en helg! Så fridfullt och skönt :)

Alla kavlade upp ärmarna och deltog i matlagningen om det behövdes. Jag, Filip och födelsedagsbarnet Chiara skalade majs
Här är hela gänget igen! Så fantastiska människor som vi spendera helgen ihop med. Och stort grattis igen till födelsedagsbarnen Chiara och Silvia!

xx, Madeleine