A Weekday from Morning to Evening

God afton!! Hur mår ni?? Själv har jag en jobbig förkylning nu när hösten smyger sig på. Ena dagen har vi närmare 20grader och nästa kring 15grader, så det är lite svårt att klä sig. Försöker råda bot på dessa baciller så gott jag kan, men håll gärna tummarna för mig ;)
Jag har fått lite frågor kring hur vår vardag ser ut, och jag ska försöka ge er en vlogg i sinom tid. Men tills dess kan ni få en snabb beskrivning :) 
 
 
8.00 Alarmet ringer och det är dags att snooza i nästan 30min. Ja vi är riktiga snoozare ;)
8.30 Dags att gå upp och göra sig redo för dagen. Alltså toalettbesök, tvätta ansiktet, borsta tänderna, klä på sig, fixa hår och smink.. och sen är jag redo!
9.00 brukar jag ta mig iväg till jobbet, antingen går jag eller så tar jag en cykel på vägen. Här i Kina finns det nämligen en hel del cyklar man kan låsa upp med en app i telefonen och sen bara låsa och lämna när man är framme. Super smidigt!
9.30 brukar jag anlända till jobbet där jag börjar dagen med att kolla igenom mailen, dricka kaffe och äta en yoghurt eller banan till frukost. Sen rullar liksom dagen på.
13.00 har vi vanligtvis lunchtimme, så då äter jag matlåda eller lunch som jag beställt med några kollegor på kontoret. På fredagar brukar hela kontoret gå ut och äta lunch på nån av restaurangerna i närheten.
14.00 back to business och min "efter lunch kaffe" dricks. hehe.
18.30 slutar vanligtvis min arbetsdag, ibland senare, och på torsdagar erbjuds vi kinesiska lektioner så då stannar vi ännu längre.
19.00 brukar jag vara hemma igen och då äter vi antingen middag som ayi lagat här hemma, beställer hem eller går ut och äter.
19.30-22.30 Resten av kvällen sker lite beroende på vad vi känner, ibland tränar vi, ibland kollar vi serier och ibland hänger vi lite med resten av familjen här hemma. 
22.30 både jag och Filip brukar vara redo för natten och vi kollar antingen serie, film eller youtube klipp tsm.
23.00 brukar vi båda ha somnat, och så ser en vanlig dag ut :)
 
 
Nu kanske ni även ser att många av mina vakna timmar går till jobb här borta, så blogg och videor hamnar i andrahand. Men jag ska bättra mig. Lovar!
Puss på er!! 
 
Everyday, Shanghai | everyday, everydaylife, life in shanghai, shanghai, swedeinshanghai | |
Upp